KLAPI

Klapi saunatekstiilit syntyivät kauniiden halkopinojen inspiroimina. Tekstiilit on valmistettu pellavasta ja puuvillasta täysin kotimaisena käsityönä. Sarja on saanut rinnalle myös muita tuotteita, joista uusin on Löylypallo.

 

KLAPI Löylypallo

Tyylikkääseen ja uudelleen täytettävään tölkkiin on kerätty kotimaisia koivunlehtiä, jotka tuovat aidon, kemikaaleista vapaan ja huumaavan kesän tuoksun saunaan. Kuivattuja lehtiä laitetaan teräksiseen palloon, kansi painetaan kiinni ja pallo lasketaan lämpimään löylyveteen hetkeksi hautumaan. Ketjun päässä oleva tamminen kolmio toimii vastapainona astia reunalla. Lehdet voivat kuivahtaa pallossa ja niitä voidaan käyttää toiseen kertaan. Lopuksi lehdet voi kompostoida. Tuote on esteettinen lahja ja se täydentää upeasti Klapi sarjan muita tuotteita.

Pakkaukseen voidaan kaivertaa tai siihen voidaan valmistaa tuotetarra asiakkaan omalla logolla.

loylypallo.jpg

KLAPI Laudeliina

Klapi laudeliinat on valmistettu huippulaatuisesta pellavasta ja pakattu viehättävään ekohalkoon, jonka voi kierrättää saunan tai takan sytykkeeksi.

LAUDELIINOJEN KOOT

45x60 cm
45x120 cm
45X150 cm
45x200 cm


klapi_laudeliina.jpg

KLAPI Naulakot

Klapi Naulakot on muotoiltu niin, että pyyhe tai ripustettava vaate on aina hieman irti seinästä. Näin kostea tekstiili kuivuu nopeammin. Naulakot on käsitelty luonnomukaisilla vahoilla.

Klapi Naulakoiden väreinä on koivu, tammi ja mustaksi vahattu koivu.

KOOT:
155, 240 ja 325 mm

klapinaulakko_pyyhe.jpg

valipalkki.jpgklapi-naulakko-koivu_pieni.jpgklapi-naulakko-tammi_pieni.jpgklapi-naulakko-savunmusta_.jpg

KLAPI Käsipyyhe

Korkealuokkaisesta pellavafroteesta valmistetun käsipyyhkeen kaunis yksityiskohta on uudella tavalla sijoitettu ripustinlenkki, joka antaa pyyhkeen laskeutua kauniisti naulakossa.

KÄSIPYYHE 75x50 cm

klapi_pyyhe2.jpg

KLAPI Saunatyyny

Paloturvallisella vanulla täytetty saunatyyny on turvallinen ja mukava tuki lauteilla nautiskelijalle. Tyynyn voi pestä käytön jälkeen pesukoneessa ja se säilyttää hyvin kuohkeutensa.

KOKO: 45 x 25 cm

klapi_tyyny.jpg

KLAPI Löylymittari

Puinen, moderni löylymittari tarjoaa sisustuksellisen yksityiskohdan saunaan.

KOKO 19 x 15,5 x 1,4 cm

klapi_saunamittari2.jpg

KLAPI Vieraskirja

Klapi -sarjaa täydentävät sauna- ja vieraskirjat. Etu- ja takakansi ovat identtiset; kirjaa voi käyttää molemmista suunnista. Sisäsivut ovat valkoista Joutsenmerkittyä paperia.

KOOT: A4 ja A5

klapi_vieraskirja.jpg

KANTTI

Modernia muotoilua edustavat, kevyet tossut on valmistettu kotimaisesta villasta. Kantti tossujen pohjaan on mahdollista painattaa logo valkoisella liukuestevärillä. Postituspakkaus on kevyt ja tyylikäs lähettää.

Väreinä punainen, harmaa ja musta.

kantti.jpg

KASVOJEN PUHDISTUSLIINA

Ekologinen, kestävä ja useaan kertaan pestävä kasvojen puhdistusliina on mainio arjen uutuustuote naiselle. Lahjaksikin sopivaan peltirasiaan tai vaihtoehtoisesti ekologiseen pahvirasiaan on pakattu 12 kpl luonnonkuiduista valmistettuja puhdistusliinoja. Ne ovat pehmeitä, imukykyisiä ja täysin nukkaamattomina myös ihanteellisia silmämeikin poistoon. Lisäksi liinoja voi käyttää turvonneiden ja väsyneiden silmien rentouttamiseen kastelemalla ne kylmällä vedellä ja pitämällä hetki silmäluomilla.

kasvojenpuhdistus_kuva.jpg

Puhdistusliinan käyttöohje: Liina kostutetaan meikinpoistoaineella tai vedellä. Kasvot pyyhitään kevyesti ja liina huuhdellaan lopuksi. Voit myös pestä liinat täysin puhtaiksi pesupussissa 60 tai jopa 90 asteessa.

Pitkän elinkaarensa päätteeksi puhdistusliinan voi hävittää biojätteen joukossa tai polttamalla. Maatumisaika on noin 24 viikkoa.

padsilaatikko_valkoisella_taustalla_10.jpg